Кошик
106 відгуків
+380 (67) 708-05-32
+380 (95) 040-57-15
+380 (97) 595-84-98
" Всесвіт Захисту Рослин "
Кошик
ОРГАНІК

Біофунгицид ЦИДОКС ПРО "Мінералис", антибіотик, антисептик, 10 л

400 

Мінімальне замовлення — 10 л

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
Біофунгицид ЦИДОКС ПРО "Мінералис", антибіотик, антисептик, 10 л
Біофунгицид ЦИДОКС ПРО "Мінералис", антибіотик, антисептик, 10 лВ наявності
400 
+380 (67) 708-05-32
КОНСУЛЬТАЦІЯ Вайбер
  • +380 (95) 040-57-15
    Мінераліс Телеграм
  • +380 (97) 595-84-98
    Замовлення Телеграм
+380 (67) 708-05-32
КОНСУЛЬТАЦІЯ Вайбер
  • +380 (95) 040-57-15
    Мінераліс Телеграм
  • +380 (97) 595-84-98
    Замовлення Телеграм
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Біофунгицид Цидокс Про для захисту сільськогосподарських культур від грибкових і бактеріальних хвороб, 10 л.  Доставка Новою поштою зі складу заводу-виробника (місто Васильків, Київської зони), за оптовими та роздрібними цінами.

 

 

Біофунгицид «Цидокс Про» використовується на посівах зернових, технічних, олійних, великих, овочевих, плодових і ягідних культур. 

 Активна речовина «Цидокс Про» — живі бактерії Streptomyces sp., (титр 1х107 - 1х1010) і ферменти — продукти їхньої життєдіяльності. Ферменти токсичні для грибкової та бактеріальної мікрофлори. Діють системно. Живі бактерії цих штамів (культура Streptomyces sp.), виділені з рослинно-повчованого матеріалу та не мають відношення до стриптоміцинів, що застосовуються в фармакології. Бактерії з біопрепарату Цидокс Про накопичуються на поверхні листя, плодів, ґрунту. Розмножуються у вологому середовищі, накопичуються в агроценозі до зниження кількості патогенних мікроорганізмів. Бактерії гинуть у природному середовищі, якщо немає бактерій і грибків, а також під час пересихання субстратів.

 

Мікроорганізми, чутливі до Цидокс Про при грибкових і бактеріальних захворювань рослин

Грибкові

Бактеріальні

1.      Снігова цвіль (Microdochium nivale);

2.      Іржа злаків (Puccinia spp.);

3.      Мучна роса (Erysiphe graminis);

4.      Септоріоз листя (Septoria tritici);

5.      Фузаріоз кола (Fusarium spp.);

6.      Церкоспортоз (Cercospora beticola);

7.      Альтернаріоз  (Alternaria alternata);

8.      Пероноспороз (Peronospora spp.);

9.      Корневі гнилі (Fusarium spp.).

1.      Бактеріози озимових  (Pseudomonas syringae,  Xanthomonas translucens);

2.      Бактеріальний опік сої (Pseudomonas glycinea);

3.      Корінь сходів буряків (Pseudomonas fluorescens, Erwinia sp.);

4.      Кільцева гниль картоплі (Clavibacter sepedonicum);

5.      Бактеріальний рак томатів (Clavibacter michiganensis);

6.      Бактеріальна плямистість (Pseudomonas syringae);

7.      Судинні бактеріози (Xanthomonas campestris);

8.      Бактеріальний опік плодових (Erwinia amylovora).

 

Норма витрати «Цидокс Про» під час оброблення сільськогосподарських культур

·        Зернові та технічні культури - 2,5 – 5,0 л/га;

·        Картопля, баклажани, помідори, перець, капуста, огірки - 2,5 – 5,0 л/га;

·        Плодово-ягідні культури - 3,0 – 6,0 л/га;

·        Виноград - 2,0 – 6,0 л/га;

·        Огірки, помідори та ін. культури закритого ґрунту - 2,0-5,0 л/га.

 

Обприскування біоперепаратом проводиться у вологу погоду або за наявності роси.

 

Препарат «Цідокс Про» застосовується в бакових сумішах з багатьма пестицидами (крім мідьовмісних), мікроудобреннями, регуляторами росту, термін очікування до збирання врожаю 15 діб. У разі багаторічного використання резистентність у збудників хвороб не проявляється. 

Культова структура бактерій Streptomyces sp., ферменти — токсини, полісахариди, як приліпювач.

 

Симптоми бактеріального опіку плодових.

Бактериоз, рак, псевдомонас, фитолавин, казумин, касугомицин, Атланте Плюс, медь, хелат, Минералис купить, листя сохне, плоды чорные, мумии, груша, айва

 

 Залишилися питання?  ЗВІНІТЬ: Є Вайбер група новин

 

Захворювання рослин, викликані фітопатогенними та сапрофними бактеріями.

Бактеріальні хвороби сої

1.           Бактеріальна смугастість стебла сої (Pantoeа agglomeraпs)

2.           Бактеріальне в'янення сої або вілт (Ralstonia solanacearum)

3.           Бактеріальний хлороз сої (Bradyrhizobium japonicum)

4.           Кутаста плямистість сої (Pseudomonas savastanoi pv. glycinea)

5.           Дикий опік сої (Pseudomonas syringae pv. tabaci)

6.           Іржаво-бура плямистість сої (Curtobаctеrium flaccumfaciens)

7.           Пустульний бактеріоз сої (Xanthomoпas ахопороdіs pv. glycines)

8.           Чорна плямистість сої (Xanthomonas heterocea)

 

Бактеріальні хвороби соняшнику

 1.           Бактеріальна плямистість соняшнику

-                (Pseudomonas syringae pv. helianthi)

-                (Pseudomonas syringae pv. tagetis)

-                (Pseudomoпas syringae pv. теllеа)

-                (Pseudomoпas cichorii)

 2.           Бактеріальний вілт і бура гниль соняшнику (Ralstonia solaпacearum)

3.           Бактеріальний некроз соняшнику (Xanthomonas campestris)

4.           М'яка гниль соняшнику

-                (Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum)

-                (Pectobacterium atrosepticum)

-                (Dickeya chrysanthemi)

5.           Рак коренів соняшнику (Agrobacterium tumefaciens)

 

Бактеріальні хвороби томатів

 1.           Бактеріальний рак томатів (Clavibacter michigaпensis subsp. мichiganeпsis)

2.           Бактеріальна крапчастість томатів (Pseudomoпas syringae pv. tomato)

3.           Бактеріальний вілт томатів (Ralstonia solanacearum)

4.           Бактеріальний опік листя томатів (Pseudomonas viridiflava)

5.           М'яка гниль томатів (Pectobacterium carotovorum subsp. сarotovorum)

6.           Некроз листя томатів (Pseudomonas syringae pv.)

7.           Некроз серцевини стебел томатів (Psеudomonas corrugata)

8.           Чорна бактеріальна плямистість томатів (Xanthomonas vesicatoria)

 

Бактеріальні хвороби винограду

 1.           Бактеріальний некроз винограду (Xylophidus ampelinus)

2.           Бактеріальний рак винограду (Rhizobium vitis)

3.           Бактеріальні плямистості листя винограду (Pseudomonas syringae)

4.           Виразковий некроз винограду (Xanthomonas campestris pv. viticola)

5.           Хвороба Пірса винограду (Xylella fastidiosa)

 

Бактеріальні хвороби зерняткових культур

1.           Бактеріальна гниль кори яблуні (Р. cerasi)

2.           Бактеріальний некроз кори яблуні і груші (Pseudomonas syringae pv.)

3.           Клаптиковий бактеріоз груші (Erwinia sp.)

4.           Косматий корінь яблуні і груші (Agrobacterium rhizogenes)

5.           Туберкульоз яблуні (Bacterium nodoantrum)

6.           Чорний бактеріоз яблуні та груші (Erwinia hоrticola Вeltukova)

 

Бактеріальні хвороби кісточкових культур

 1.           Бактеріальна водянка сливи (Erwinia sp.)

2.           Бактеріальна плямистість листя кісточкових (Xanthomonas arboricola pv. pruni)

3.           Бактеріальний некроз кори кісточкових плодових дерев (Pseudomonas syringae pv. morsprunorum)

4.           Вірменський бактеріоз абрикосів (Xaпthomoпas armeniaca)

5.           Дірчаста бактеріальна плямистість кісточкових (Bacillus subtilis)

6.           Бактеріальна плямистість незрілих плодів персика (Bacillus pumilus)

7.           Апоплексія дерев персика (Pseudomonas viridfІava)

8.           Ранній опік черешні (Pseudomonas), невідомий вид бактерії

9.           Ямчастість деревини кісточкових (Рикетсієподібні бактерії)

10.       Некроз прищепного вузла персика (Рикетсієподібні бактерії)

11.      Опік листя черешні (Xylella fastidiosa)

12.      Бактеріальні гали вишні (Р. syriпgae — Р. syriпgae pv. сerasicola)

13.      Бактеріальний опік плодових (Erwinia amylovora).

 

Бактеріальні хвороби суниці

1.           Бактеріальна кутаста плямистість листя суниці (Xaпthomoпas fragariae)

2.           Бактеріальне в’янення листя суниці (Xaпthomoпas arboricola pv fragariae)

3.           Крайовий хлороз листя суниці (Candidatus)

4.           Бактеріальна виродливість суниці (Rhodococcus fascians)

 

Бактеріальні хвороби ріпаку

1.           Гниль коренів ріпаку

- (Xaпthomoпas campestris)

- (Pseudomonas fluoroscens)

2.           Бактеріальний опік ріпаку

- (Xaпthomoпas campestris pv campestris)

- (Pseudomonas syriпgae pv. syriпgae)

 

Біофунгіцид "Цидокс Про" застосовується для захисту кісточкових і насіннявих культур від бактеріозів:

 

Інші препарати для контролю бактеріальних захворювань плодових культур:

Мікродобриво Мікро-Мінераліс (мідь), 10 л

Антисептик "ЛС-1", антибактеріальний засіб, Мінераліс Україна, 10 л

 

Для приватного Використання застосовують:

Біофунгицид, АНТИБІОТИК Цидокс Про,1 л

.

Замовити — ЗВІНІТЬ

 

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникМинералис Україна
Країна виробникУкраїна
ТипБіофунгіцид
Упаковка
Об`єм10 л
Користувальницькі характеристики
Препаративна формаРідина
Органік СтандартизованіБіопрепарати
КультуриОвочі та Картоплю
Інформація для замовлення
  • Ціна: 400 
  • Мінімальне замовлення: 10 л

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner